Liga 5 Iasi – Seria 3: Rezultatele etapei a 18-a! Harmanestiul e out!

In prima etapa din 2014, Liga 5 Iasi – Seria 3 putem spune ca a exclus o echipa din cartile promovarii, chiar daca mai avem destule etape pana la final.

SPICUL HELESTENI – VIITORUL HARMANESTI 1-0 (0-0)

Asa cum prevesteam din avancronica etapei, meciul disputat pe terenul din comuna Al. I. Cuza a fost unul foarte disputat, gazdele de la Spicul Harmanesti vanzandu-si scump pielea in fata ocupantei locului secund – Viitorul Harmanesti. Cu o motivatie ridicata si cu gandul sa obtina un rezultat bun in fata Harmanestiului, Helesteniul a stiut sa profite de acest meci si s-a impus cu 1-0 (min. 74), scotandu-i momentan din cursa pe cei de la Harmanesti. Trebuie remarcat ca golul gazdelor a fost marcat direct din corner.

FC LUNCA PASCANI – SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU 1-4 (0-2)

Vazut ca un derby al seriei, meciul de la Lunca a fost dominat de cei de la Stolniceni, care s-au impus in final cu 4-1, scor de care aveau nevoie pentru a deveni lideri a trece pe locul 2 in Seria 3. Asadar, Stolniceniul ocupa locul 2 in clasament, la 3 puncte in spatele Cristestiului, care a castigat astazi la masa verde meciul de la Cuza, echipa ce s-a retras din campionat in acest retur!

AVANTUL TODIRESTI – NOUA GENERATIE TOPILE 1-2 (0-2)

Intr-un alt meci echilibrat, Topile a reusit sa plece cu toate cele 3 puncte din deplasarea de la Todiresti, lucru pe care il reusesc foarte putine echipe din serie. Cu acest succes, Topile spera in continuare ca va prinde podiumul pana la finalul campionatului!

VIITORUL MUNCEL – KOSAROM II PASCANI 1-2

Echipa secunda a Kosaromului a obtinut cele 3 puncte in deplasarea de la Muncel si a urcat astfel pe locul 7 in clasament.

RECOLTA CONTESTI – AVANTUL TATARUSI

About Sakin