Liga 5 – Seria 3: Programul etapei a 18-a! Echipa din Cuza s-a retras!

Chiar inainte de startul in 2014, echipa Unirea Al. I. Cuza a anuntat ca se retrage din campionatul Seriei 3 a ligii 5 Iasi. Asadar, Seria 3 a ajuns la 15 echipe, dupa ce la startul campionatului era cea mai numeroasa serie – 18 echipe! Din pacate, decesul persoanei care se ocupa de echipa – Adrian ONCIU la meciul de pe teren propriu cu Vointa Motca a facut ca aceasta echipa sa nu mai aiba un om iubitor de fotbal care sa-si doreasca sa reinvie fotbalul in comuna.

FC LUNCA PASCANI – SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU, Stadion Comunal Lunca (mun. Pascani) – duminica, ora 11:00

Unul din cele mai asteptate meciuri ale acestei etape este cel de la Lunca, acolo unde echipa locala va incerca sa le puna bete in roate celor de la Stolniceni, echipa ce a declarat ca-si doreste promovarea in acest sezon. Aflati la 3 puncte in urma liderului – Moldova Cristesti, cei de la Stolniceni pot spera sa urce macar pe locul 2 in clasament, daca se vor impune la o diferenta de cel putin 3 goluri in aceasta deplasare. Totusi, Lunca este o echipa foarte puternica pe teren propriu si care pierde greu puncte la ei acasa.

SPICUL HELESTENI – VIITORUL HARMANESTI, Stadion Comunal Al. I. Cuza – duminica, ora 11:00

Un alt meci asteptat este cel de pe terenul din Al. I. Cuza, acolo unde gazdele vor incerca sa-i incurce pe cei de la Harmanesti, echipa aflata in lupta pentru promovare, acestia fiind la doar doua puncte in urma Cristestiului. Va fi un meci interesant, in care gazdele isi vor vinde scump pielea, mai ales ca au avut ceva probleme in partida tur si vor cauta razbunare.

CSM II PASCANI – BIRUINTA MIROSLOVESTI, AMANAT

Desi programat pentru duminica, la ora 10:00, meciul dintre CSM II si Miroslovesti a fost amanat, pentru ca terenul Siretul este plin cu apa din cauza ploilor din ultimele zile.

VOINTA MOTCA – ACTIV VALEA SEACA, AMANAT

Motca este nevoita sa joace primul meci de acasa pe teren neutru, pentru ca au terenul suspendat dupa scandalul de la meciul cu Moldova Cristesti. Programat la Pascani, meciul nu se va mai disputa fiind amanat, pentru ca terenul Siretul este inundat. Asadar, ramane ca acest meci sa se dispute intr-o intermediara sau poate intr-o etapa cand cele doua echipe nu vor avea adversar.

RECOLTA CONTESTI – AVANTUL TATARUSI, Stadion Comunal Contesti (com. Valea Seaca) – duminica, ora 11:00

Desi meciul este inca programat, ar putea apararea intre timp o amanare pentru ca gazdele au spus ca vor anunta la AJF sambata daca se poate juca acolo. Una peste alta, acesta este un derby local intre doua sate vecine si care au o rivalitate veche in zona.

AVANTUL TODIRESTI – NOUA GENERATIE TOPILE, Stadion Comunal Todiresti – duminica, ora 11:00

De urmarit acest meci, intre doua echipe apropiate ca valoare. Cine va castiga, va ramane in lupta pentru un loc pe podium, deci miza este una importanta pentru acest meci.

VIITORUL MUNCEL – KOSAROM II PASCANI, Stadion Comunal Muncel (com. Mogosesti-Siret) – duminica, ora 12:00

Pentru ca era o etapa in care ambele echipe nu aveau meci, AJF-ul a programat meciul retur dintre cele doua echipe. Ambele pot urca locuri importante in clasament in cazul unei victorii, asa ca ne putem astepta la un meci crancen pe stadionul din Muncel.

MOLDOVA CRISTESTI ar fi trebuit sa joace in deplasare la Unirea Al. I. Cuza, insa tinand cont ca acestia s-au retras din campionat, Cristestiul va castiga la masa verde cu 3-0, urmand ca toate meciurile celor din Cuza sa fie pierdute la masa verde in acest retur.

About Sakin