Liga II – Seria 1: CSMS Iasi a castigat la Slobozia! Oare promovam?

CSMS Iasi avea nevoie de un debut in forta in acest inceput de an, pentru a spera la promovare. Nici ca se putea mai bine pentru echipa pregatita de Marius Lacatus, CSMS-ul reusind sa castige cu 2-1 la FC Clinceni, pentru ca astazi sa reuseasca o victorie cu 2-0 la Unirea Slobozia, victorie ce ne aduce inca 3 puncte la startul Play-offului, fiind greu de crezut ca Slobozia nu va prinde o clasare in primele  locuri la finalul sezonului regulat.

CSMS Iasi a castigat cu o dubla a mijlocasului Liviu MIHAI (min. 28 si min. 40), jucator transferat in aceasta iarna tocmai de la Unirea Slobozia. Cu acest succes, CSMS ar fi pe primul loc intr-un clasament provizoriu al echipelor calificate in Play-off, insa ce este cel mai imbucurator este ca echipa pare a fi in forma maxima, iar daca au reusit doua victorii consecutive in deplasare, atunci putem spera cu totii la o revenire in Liga I.

Sursa: www.csmsiasi.ro

Sursa: www.csmsiasi.ro

Urmatorul meci al Iasului este pe teren propriu, miercuri – ora 15:00, impotriva celor de la Farul Constanta, echipa ce nu se afla momentan in primele 6 echipe, insa are sanse reale sa intre in play-off. Tinand cont ca am pierdut in deplasarea de la Constanta, ar fi de preferat sa castigam acest meci pentru a incerca sa-i departam pe acestia de primele 6 locuri, preferand o calificare a buzoienilor, pe care i-am batut la Iasi cu 3-1.

Marele derby al acestui retur va fi sambata viitoare, cand Iasul va juca in deplasare la Rapid Bucuresti, iar daca vom reusi o victorie pe terenul acestora, putem spune ca suntem cu un picior in Liga 1. Pentru suporterii ieseni se va organiza o excursie la acest meci, urmand ca transportul cu autocarul sa coste 85 lei, asta daca se vor strange doritori sa mearga in aceasta deplasare!

About Sakin