Liga III – Seria 1: Stiinta Miroslava – Petrotub Roman 1-2!

In ultimul meci al Stiintei Miroslava in sezonul regulat, acestia au ‘reusit’ prima infrangere pe teren propriu in acest sezon, rezultatul fiind cu atat mai surprinzator, daca ne gandim in ce conditii s-a intamplat!

STIINTA MIROSLAVA: 12.Raul AVRAM 5.Ovidiu TACUTANU 17.Vlad GHEORGHIU 14.Sebastian SACRIERU 4.George MAXIM 11.Ilie TALPAN 3.Catalin STRUNGARIU 7.Adrian CARAGEA (cpt.) 19.Bogdan BOLBOCEANU 15.Ionut GIURUMESCU 8.Dragos BACIU. Rezerve: 23.Ciprian BARGAN 21.Narcis CIUBOTARIU 18.Vlad COZMA 9.Bogdan LUPU 13.Bogdan GHIARASIM 16.Marius PASNICIUC 6.Andrei SARITANU. Antrenori: Cristi UNGUREANU si Irinel IONESCU.

PETROTUB ROMAN: 24.Alexandru CIUCLEA 17.Daniel MARIN 4.Adrian CARNARIU 10.Vasile POPA (cpt.) 23.George SOFRONIE 6.Ovidiu PETRILA 7.Aurel VLAICU 19.Ioan HARBUZARU 11.Cozmin TAPU 3.Vasile DAMIAN 8.Stefan ROTARIU. Rezerve: 1.Sergiu DORNESCU 14.Ioan TALPALARIU 5.Ionut ENACHE 16.Rares MARIN 30.Vlad PATRASCU 9.Catalin GAFITA 2.Ionut VAREA. Antrenor: Iosif SUSANU

Meci foarte important in ceea ce priveste sansele la promovare pentru cele doua echipe. Antrenorii Miroslavei au fost nevoiti sa improvizeze un prim 11, 3 titulari avand absente motivate (Tincu – accidentat, Parvu si Petrea – suspendati), iar aceste absente aveau sa fie oarecum decisive in soarta partidei.

Nici bine nu a inceput meciul, iar Stiinta reusea sa marcheze prin Adi Caragea (secunda 40), dupa ce a reluat cu latul o minge centrata pe jos pe Dragos Baciu din flancul drept. Dupa acest gol rapid, a urmat o perioada in care Romanul a avut mai mult posesia, insa nu au pus in pericol poarta aparata de Avram. Un alt moment important al primei reprize s-a petrecut in min. 34, cand Ciucelea a retinut o lovitura libera de la 30 m, a incercat sa iasa rapid din poarta ca sa degajeze, Maxim l-a tinut din spate si urma sa primeasca galben, insa portarul Romanului nu s-a putut controla si l-a lovit cu palma peste fata pe fundasul Miroslavei. Cartonas rosu pentru portarul oaspetilor si galben pentru Maxim, iar lucrurile pareau a curge intr-o directie excelenta pentru gazde.

Cu 1-0 la pauza si om in plus, putina lume mai putea crede ca soarta meciului va fi alta decat un succes al Miroslavei. Totusi, ceva nu a mers in repriza secunda, iar gurile rele vor banui un joc necurat al gazdelor, insa e greu de crezut ca ar fi putut fi ceva necurat la mijloc.

Prima ocazie mare a oaspetilor a venit in min. 54, cand Avram a reusit sa respinga un sut dificil de la 16 m. Portarul gazdelor nu a mai avut nici o sansa in min. 60, cand un fundas al Miroslavei a degajat gresit o minge direct in picioarele lui Cozmin Tapu, iar atacantul oaspetilor a sutat fara sperante pentru Avram. Dupa acest gol, Miroslava a intrat in panica si mai nimic nu le-a mai iesit. Surpriza s-a produs in min. 75, cand Sofronie s-a distrat cu apararea in flancul stang, a sutat puternic din 12 m si Avram a respins greu in fata, de unde nou-intratul Ionut Enache a marcat in poarta goala!

Egalarea putea veni in min. 79, cand Lupu a asezat cu capul o minge pentru Caragea, insa reluarea acestuia cu calcaiul din voleu a lovit transversala. Oaspetii au avut sansa sa faca 3-1, insa sutul frumos al lui Sofronie a lovit bara (min. 86).

Miroslava intra intr-o scurta vacanta, insa cu siguranta antrenorii vor pune tunurile pe jucatori, pentru a ii mentine conectati la fotbal si pentru a debuta cu dreptul in Play-off.

About Sakin