BARAJ| Rapid Dumesti pozeaza in victima sigura in fata botosanenilor!

Sambata – ora 18:00 pe stadionul Comunal din localitatea suceveana Pojorita, multipla campioana ieseana – RAPID DUMESTI va juca barajul de promovare in Liga III, in fata unei campioane titrate a judetului Botosani – LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU.

Ramane de vazut in ce conditii se va prezenta Rapidul la acest baraj, dar mai ales ce isi doresc botosanenii de la acest meci. Luceafarul a avut si sezonul trecut sansa sa promoveze, insa au intalnit un adversar redutabil in compania celor de la Cetatea Tg. Neamt si au pierdut dramatic cu 2-1. Dumestiul a reusit in trecut o promovare, insa nu au avut finantele necesare pentru a merge in esalonul superior si au primit o suspendare de doi ani de a mai participa la baraj, chiar daca au castigat campionatul in tot acest timp. Echipa botosaneana a participat in trecut in Liga III, insa au retrogradat dupa doar un sezon.

Sunt sceptic in ceea ce priveste sansele de promovare ale Rapidului, care au fost la doar cateva sute de lei de a nu se prezenta la acest meci, primarul facand totusi un efort pentru a le asigura conditii decente jucatorilor pentru meciul programat tocmai la Pojorata. Asadar, Dumestiul se va deplasa inca de vineri, urmand a se caza la fosta baza BTT din Campulung Moldovenesc, acolo unde si-au facut in ultimii ani cantonamentele de iarna. Botosaniul se va caza tot in aceeasi zona, ceea ce inseamna ca echipele vor avea ocazia sa-si ia pulsul cu o zi inaintea partidei.

Antrenorii Niki Costachescu si Cristi Pricop vor avea un lot destul de subtire, pentru ca au ceva probleme de efectiv. Mai exact, Alex Stafie si Cosmin Frij nu au putut fi recuperati dupa accidentarile de la Hirlau, Dan Bucataru a plecat in nordul Europei, iar Lucian Cojocaru a plecat in SUA dupa finala Cupei, iar pe langa acestia mai sunt 2-3 jucatori ce acuza accidentari si nu se stie daca vor fi la capacitate maxima pentru meciul ce va urma.

Daca sunteti interesati de mai multe detalii legate de echipa botosaneana, intrati AICI.

About Sakin