Cupa: Dumestiul s-a razgandit si va organiza meciul cu Pojorata:)!

Dupa ce dimineata erau cu hartia in faxul celor de la AJF Iasi (DETALII), gata sa anunte la FRF ca nu pot organiza meciul cu Bucovina Pojorata, se pare ca ”faxul” s-a stricat si primarul s-a razgandit, urmand a asigura conditiile necesare pentru primirea vizitei sucevenilor din Liga 3, echipa ce avea in lot si doi jucatori ieseni – Florin Dodan si Ionut Donose, ultimul fiind transferat anul trecut chiar de la Dumesti!

Asadar, cu un lot subtire si fara nici un atrenament dupa barajul castigat impotriva celor de la Luceafarul Mihai Eminescu, Dumestiul va incerca sa dea lovitura si sa lase o ultima impresie frumoasa asupra unei echipe ce a dominat timp de 6 ani fotbalul judetean iesean. Ramane de vazut ce lot va avea la dispozitie domnul Costachescu, insa cred ca majoritatea jucatorilor se vor prezenta si vor da totul pentru o calificare ce va mentine Dumestiul in prim plan.

Asadar, miercuri – ora 17:30, pe Stadionul Comunal din Dumesti se va disputa meciul din faza I a Cupei Romaniei dintre Rapid Dumesti si Bucovina Pojorata!

About Sakin