Cupa Romaniei: Dumestiul de 10! Ne pregatim de un derby iesean?

In prima faza a Cupei Romaniei – sezonul 2014/2015, Rapid Dumesti a primit vizita echipei sucevene de liga III – Bucovina Pojorata. Decisi in ultima clipa sa onoreze aceasta competitie, mai ales ca se pregateste o mare supriza si la nivel local, dumestenii au facut unul din cele mai bune meciuri din istorie si s-au calificat fara mari probleme in faza urmatoare.

Nici bine nu a inceput meciul, pentru ca in secunda 17 Andrei Dandu a reluat mingea in poarta si a deschis scorul. A fost unul din cele mai rapide goluri din istoria celor de la Dumesti. In finalul primei reprize, capitanul si cel mai vechi jucator al echipei – Alex Balanescu a marit avantajul cu un gol marcat din lovitura libera de la 20 m. Scorul final a fost stabilit de acelasi Andrei Dandu, care a dat o folha seca de la 20 m (min. 82).

Asadar, calificati in faza secunda, cei de la Rapid Dumesti vor intalni cel mai probabil pe Stiinta Miroslava sau CSM Kosarom Pascani. Sincer, daca as sti ca toate cele 3 echipe iesene si-ar dori un parcurs cat mai lung in aceasta competitie, mi-as dori ca acestea sa nu joace intre ele, insa cum sistemul FRF este ca echipele din acelasi judet sa se elimine si sa ramana maxim 1-2, atunci e greu de crezut ca dumestenii nu vor primi vizita unei echipe iesene.

About Sakin