Colaborarea cu AJF Iasi s-a terminat inainte de a incepe?!?

La fiecare start de sezon imi promit ca ma las de fotbalul judetean, insa de fiecare data m-am convins singur sa-i mai dau o sansa fotbalului iesean. Totusi, nu am fost niciodata mai dezamagit ca in acest an, mai ales ca fara a avea eu o initiativa in acest sens, au fost cateva echipe ce se bateau cu pumnul in piept si-ar dori ca articolele de pe site-ul meu sa apara si pe site-ul AJF Iasi, ba chiar ca ar fi dispusi sa contribuie cu o anumita suma de bani pentru ca acest lucru sa se realizeze.

Pentru mine era un lucru bun, pentru ca nu-mi mai pot permite la nesfarsit sa sparg pusculita proprie, pentru a ma putea deplasa la meciuri, mai ales ca m-am mutat in Vaslui, iar drumul pana la Iasi ma costa 50-60 lei/motorina, ca sa nu mai spun ca pierdeam toata ziua de duminica. Sezonul trecut s-a gasit o solutie, aceea de a fi observator la meciuri, o solutie de avarie pentru ca eu reuseam sa-mi platesc astfel deplasarea, insa era un compromis prin faptul ca am mers la destule meciuri fara nici o miza, pentru ca nici nu se punea problema sa primesc cumva vreo delegare la Liga 4 sau la vreun derby din Liga 5. O alta problema era aceea ca nu puteam sa discut prea multe despre arbitraje, pentru ca nu era etic sa ii ‘cert’ pe arbitrii ce mai greseau pe la meciuri. Asadar, solutia ca sa fac o colaborare cu AJF-ul, fara a fi observator si sa merg la meciurile pe care mi le doresc, dar sa fiu ajutat cu transportul si un bonus ce sa-mi acopere efortul de a pierde o duminica si a suna sau vb pe internet cu o multime de oameni, pentru a afla pareri de la jucatori, arbitri, conducatori etc, mi se parea solutia perfecta, mai ales ca mai multe echipe se aratau dornice sa afle cat mai multe detalii de pe site-ul AJF.

Din pacate, ‘proiectul’ a cazut inca din start. Am asteptat sa fiu contactat, insa nu s-a intamplat asta. Am sunat eu la AJF si nu mi s-a raspuns, iar de facut presiuni din partea vreunei echipe nici nu cred ca s-a pus problema, pentru ca lucrul primit gratis si fara nici un efort, e mai bun decat un lucru pentru care esti nevoit sa contribui cu o anumita suma.

Asadar, fie faceti presiuni la AJF Iasi pentru a gasi o solutie pentru o viitoare colaborare, fie luati-va inima in dinti si-mi propuneti ceva solutii de viitor. Pentru prima etapa o sa spun pas la prezenta, asta daca nu cumva se produce vreo ‘minune’ si se ofera vreo echipa sa-mi deconteze transportul pe maine :).

About Sakin