Cupa Romaniei: Stiinta Miroslava vs. Rapid CFR Suceava!

Dupa sezoane indelungate, s-a trezit o echipa ieseana ca si-ar dori sa ajunga macar in 16-imile Cupei Romaniei (acolo unde sunt si echipele de Liga 1). Excluzand pe CSMS Iasi, nici nu stiu de cand o echipa ieseana s-a apropiat asa de mult de acest obiectiv, aproape toate considerand Cupa Romaniei, o pierdere de timp si de bani. Ce-i drept, sunt ceva cheltuieli, insa aceasta este singura competitie unde te poti remarca si nu liga sateasca sau liga 3. 

Stiinta Miroslava a reusit sa ajunga in faza IV a Cupei, faza in care o va intalni pe divizionara secunda – Rapid CFR Suceava, echipa ce s-a zbatut pentru evitarea retrogradarii in sezonul trecut de Liga II. Dupa ce si-a surclasat rivalele de pe plan local – Dumesti (2-0) si Pascani (1-0), elevii lui Cristi Ungureanu si Irinel Ionescu intalnesc un adversar ceva mai puternic, insa care a fost in pragul desfiintarii in aceasta vara. Cum Sporting Suceava s-a retras din Liga 3, se pare ca Suceava este gata de a face doar o echipa ce se va lupta pentru o clasare mai buna in Liga II.

Meciul se va disputa marti – 26 august, ora 17:30, pe Stadionul Comunal din Uricani (com. Miroslava). Mai mult ca sigur ca echipa gazda va da totul pentru calificarea in faza V, acesta fiind ultimul pas inainte de o intalnire de gradul zero cu o echipa de Liga 1. Ar fi un vis realizat pentru multi dintre tinerii jucatori ai Stiintei, acesta fiind un prilej de a se face remarcati la nivel national, pentru ca o victorie intr-un meci oficial impotriva unei echipe de Liga 1, cu siguranta va atrage atentia asupra lor.

About Sakin