Liga 4 Iasi: Gloria Bals – CS Tomesti 0-3 (0-0)!

Deplasare grea astazi la Bals pentru echipa noastra, mai ales ca ne-am deplasat fara 6 titulari, dar cu doi tineri de 15 ani in lot, tocmai in fieful celor care etapa trecuta au scos un punct la Sinesti acolo unde nu castigi puncte decat daca chiar le meriti!

Tomestiul a inceput in formula: Bulai-Ancuta, Iuriciuc, Balaur, Ruja-Cheleneagra, Cumpana, Carare, Borhan-Gavril Nutzu(cpt) Tonegaru.

O prima repriza in care oaspetii au cautat sa inchida spatiile si sa astepte eventualele erori ale gazdelor, Balsul fiind mai periculoasa si mai aproape de deschiderea scorului, dar interventia de efect a lui Bulai la o lovitura de cap spre vinclul portii noastre si mai ales sutul pe langa din pozitie unu la unu a facut ca scorul sa ramana alb desi de partea cealalta Borhan sau Nutzu au avut la randul lor sansa deschiderii scorului.

Altfel aveau sa stea lucrurile dupa pauza, noi iesind mult mai motivati de la cabine, minutul 65 avand sa aduca si deschiderea scorului cand dupa centrarea lui Carare in careu, Tonegaru a sutat sub transversala mingea cazand dupa parerea multora, dupa linia portii, iar Nutzu fiind pe faza a trimis cu capul pentru 1-o!

Gazdele incearca sa revina, insa pe contraatac, Iuriciuc recupereaza un balon in propriul careu si dupa un sprint pana la mijlocul terenului il lanseaza pe Tonegaru scapat din marcaj, care intra in careu si de la 10 metri il executa pe portarul gazdelor pentru 2-0 in minutul 72! Peste doar 3 minute gazdele au sansa sa reduca din handicap, dar ramas singur cu Bulai, varful Balsului nu reuseste sa-l invinga pe acesta,ca minutul 78 sa aduca lovitura de gratie dupa o faza construita de Nutzu care a preluat o minge pe langa adversar si a centrat in fata portii de unde Borhan a inscris cu latul pentru 3-0! Ultimele minute nu aveau sa mai aduca nimic important pe tabela si ultimul fluier al centralului Trifan a trimis punctele in visteria noastra!

About Helios.Tomesti