Stiinta Miroslava: antrenamente pentru un retur de foc!

Stiinta Miroslava si-a reluat activitatea, antrenorii Cristi Ungureanu si Irinel Ionescu pregatind un program de antrenament ce doreste sa pregateasca fizic si psihic echipa, pentru un retur de foc, la capatul caruia ar putea reusi o promovare incredibila in Liga II. Diferenta fata de primul loc este de doar 3 puncte, insa infrangerea din ultima etapa a turului, 1-2 cu liderul Bucovina Pojorita, face din Miroslava a doua favorita la promovare.

Din pacate, Stiinta Miroslava a pierdut doi jucatori exponentiali, Adrian Caragea si Bogdan Botezatu reusind sa se transfere in Liga III din Turcia, la TEKIRDAGSPOR. Cei doi jucatori erau esentiali pentru ieseni, insa contractele din Turcia sunt mult mai bune financiar pentru cei doi jucatori, care astfel au sansa sa ajute la promovarea turcilor in al doilea esalon.

Echipa a inceput pregatirea in data de 19 ianuarie, cu acelasi lot ca si in turul campionatului, exceptie facand cei doi jucatori mentionati mai sus. S-a structurat in linii mari programul de pregatire pentru aceasta perioada, cu o perioada de reacomodare la efort ce va avea loc la baza din Uricani, urmand ca in perioada 11-20 februarie sa se efectueze un cantonament la Campulung Moldovenesc. Stiinta are programate si cateva partide amicale, urmand a evolua impotriva liderului din Liga 4 Vaslui, Atletico Vaslui (31 ianuarie) si a echipelor de liga secunda – FCM Dorohoi (4 februarie) si Rapid CFR Suceava (7 februarie), urmand ca dupa revenirea din cantonament sa evolueze si impotriva celor de la ASC Bacau, o alta echipa de liga secunda.

A1 – Cristi UNGUREANU: “In momentul de fata avem in probe mai multi jucatori, care cu siguranta vor consolida structura echipei. In cel mult doua saptamani ne vom edifica asupra potentialului acestora si sper sa ocup cu brio locurile lasate liber dupa plecarea celor doi jucatori. Nu va fi o perioada usoara, nici pentru noi, nici pentru jucatori, sunt convins ca toate echipele se vor intari in aceasta pauza competitionala, de aceea am sa lucrez cu jucatorii mei la capacitate maxima si cu mult profesionalism pentru a ne atinge obiectivul.”

Presedinte Stiinta Miroslava – Daniel ACATRINEI: “Sunt optimist si increzator ca acest an va fi benefic pentru club si pentru tot ceea ce inseamna sport la noi in comuna Miroslava. Tin multumesc autoritatilor locale si sponsorilor pentru sustinerea necesara atingerii performantelor sportive. Am mare incredere in experienta, dorinta de afirmare si profesionalismul antrenorilor Ungureanu Cristian si Ionescu Irinel, ca vor alcatui cel mai bun si competitiv lot de jucatori pentru a ne duce la bun sfarsit obiectivul propus anul acesta.”

About Sakin