Liga 4 Vaslui: Atletico Vaslui – SC 2000 Lipovat 16-0!

Intr-un meci contand pentru Liga 4 Vaslui – Seria Nord, liderul la zi al seriei – Atletico Vaslui a primit vizita celor de la SC 2000 Lipovat, meciul disputandu-se pe terenul II de langa Stadionul Municipal.

Tinand cont de valoarea celor doua loturi, se punea doar problema scorului in aceasta partida condusa la centru de Razvan Negara, ajutat la cele doua linii de Cosmin Vitelaru si Cosmin Craciun. Meciul a inceput sub nota de dominare a gazdelor, iar la prima faza legata, acestia au si marcat prin atacantul Bogdan Bolboceanu, cel care a preluat excelent o pasa in adancime si dupa ce l-a fixat pe portar, a sutat plasat la coltul lung (min. 3). Antrenorul-jucator Gabriel Craciun a reusit un eurogol in min. 5, cand a trimis un lob de la 30 m, ce l-a surprins iesit pe portarul Lipovatului, mingea ducandu-se sub transversala (min. 5). Bolboceanu este unul din favoritii la titlul de golgheter in acest sezon de Liga 4, reusind sa marcheze cu latul din 6 m pentru 3-0 (min. 7). Daca Bolboceanu reusea dubla, Gabriel Craciun nu s-a lasat mai prejos, reusind sa trimita in poarta de la 18 m, mingea fiind putin deviata prinzandu-l pe contrepie pe portarul oaspetilor (min. 9). Marcatorii primelor goluri ale meciului s-au inteles perfect in min. 13, cand Craciun a centrat din corner si Bolboceanu a reluat cu capul in poarta pentru 5-0!

Primul jucator ce a spart monotonia marcatorilor a fost Mirel Tabara, care a sutat puternic de la 20 m, mingea a cazut in fata portarului si l-a sarit pe acesta (min. 24). O pasa excelenta pe culoar, a fost ajunsa in extremis de Vlad Sarbu, care din preluare l-a depasit pe portarul oaspetilor, marcand nestingherit in poarta goala (min. 26). Tabara a realizat si el dubla, cand a sutat imparabil din voleu, din interiorul careului mare (min. 36). O pasa in adancime este ajunsa excelent de Bolboceanu, care a trimis din prima pe langa portarul oaspetilor, care inlemnise iarasi pe linia portii (min. 40). La nici un minut distanta, Sarbu trimite o pasa filtranta si Bolboceanu ajunge iarasi in fata adversarilor si marcheaza pentru 10-0 (min. 41). Scorul primei reprize a fost stabilit de Tabara, care a sutat superb din marginea careului mare (min. 45).

Repriza secunda a inceput la fel ca prima, insa Lipovatul a reusit sa evite primirea golului pana in min. 49, cand mingea este balbaita in careu si sare la Nazareanu, care a sutat puternic pe centrul portii pentru 12-0! Un nou gol s-a marcat in min. 53, cand mingea este centrata pe coltul lung, iar nou-intratul Paladuta venit nemarcat si a sutat in coltul lung. O centrare perfecta a lui Asaftei a ajuns pe 6 m, de unde Craciun a trimis cu capul in poarta (min. 63). Craciun l-a servit excelent pe George Vasilache, care plecat singur cu portarul nu-l iarta pe acesta (min. 79).

Scorul final de 16-0 a fost stabilit de fundasul central Sebastian Tartarau, care a urcat cu mingea la picior si dupa un un-doi a sutat cu exteriorul la firul ierbii, fara sanse pentru nefericitul portar al Lipovatului (min. 90).

 Asadar, victorie fara dubii pentru Atletico Vaslui, care se gandeste serios la castigarea acestui campionat, acestia manifestandu-si interesul pentru promovarea in esalonul al treilea.

About Sakin