Minifotbal – Vaslui: Zimbru relanseaza campionatul!

Campionatul judetean de minifotbal de la Vaslui aduna 11 echipe, jucandu-se tur-retur, ceea ce inseamna ca se vor disputa 22 de etape. Sambata – 28 martie s-au disputat meciurile programate in etapa a XIV-a, printre acestea fiind si derby-ul dintre locurile 1 si 2, Inter Traian respectiv Zimbru.

Situatia in clasament era una foarte echilibrata, insa o victorie a celor de la Inter Traian i-ar fi propulsat pe acestia la o diferenta de 4 puncte fata de urmaritoare si cum au si un meci mai putin disputat, ar fi fost un pas urias catre titlu. Constienti de acest lucru, cei de la Zimbru (in mare parte jucatori la Atletico Vaslui – Liga 4) au inceput mai bine meciul si au pus presiune la poarta lui Onciu, insa Interul putea da lovitura pe contraatac, insa Cernat a fost mereu la post.

Prima repriza s-a terminat in avantaj pentru zimbristi, care au deschis scorul prin Sebastian Tartarau, care a sutat cu sete din marginea careului, invingandu-l pe portarul Interului. In repriza secunda s-a jucat mai tacticizat, ocaziile de gol fiind destul de rare. Zimbru si-a aparat avantajul, insa cu pretul unor faulturi gratuite, iar cum la 6 greseli se acorda o lovitura de la 9 m, cei de la Inter au profitat la maxim de fiecare atingere. Cand se ajunsese deja la 5 faulturi, Zimbru a reusit golul decisiv, acelasi Tartarau pivotand excelent cu un fundas in spate si sutand imparabil pentru 2-0!

Cand mai erau doua minute pana la finalul meciului, unul din arbitrii a acordat cel de-al saselea fault, la un duel in careul celor de la Inter, faza ce nu reprezenta nici un pericol pentru poarta Zimbrului. Lovitura de la 9 m a fost executata de Manea, insa sutul acestuia a zguduit transversala si a iesit in aut de poarta, meciul terminandu-se cu victoria Zimbrului, 2-0!

Clasamentul dupa aceasta etapa, in care Victoria Unistil a reusit sa obtina o victorie lejera in fata celor de la No Name (6-1), arata astfel: 1. Zimbru – 30 puncte (13 jocuri) ; 2. Victoria Unistil – 29 puncte (13 jocuri); 3. Inter Traian – 18 puncte (12 jocuri).

About Sakin