Scenariul deocheat a devenit porno: AJF Iasi inventeaza finaliste!

Intr-o lume dominata de plastic, cel mai elocvent exemplu ducandu-ma la persoanele de sex feminin care isi modifica absolut tot (sani, fund, buze, etc), AJF Iasi a luat decizia de a se alinia la noile standarde, cum altfel, decat programand finala Cupei Romaniei la Tomesti. Pe un teren sintetic. Carevasazica, iarba verde de acasa a fost data pe sinteticul de la Tomesti. Acest lucru nu le-a convenit celor de la Venus Butea, care au raspuns imediat: “ne retragem din finala”.

Conform prognozelor meteo, duminica se va juca pe o temperatura maxima de 33 de grade Celsius. La umbra. La soare, plusam cu inca 10. Se joaca si pe sintetic, deci disconfortul creste vazand cu ochii. Numai cine nu s-a bagat la o miuta pe sintetic, vara, nu stie despre ce vorbesc aici.

Butea i-a transmis AJF-ului ca nu va juca sambata sub nicio forma pe sintetic. Dumestiul a vrut pe sintetic, iar balanta s-a inclinat spre AJF-ul condus de Sorin Boca (AJF sintetic, Dumesti sintetic, Butea iarba). Un AJF atat de obtuz in gandire incat a tinut-o sus si tare ca vrea la Tomesti. Asta in conditiile in care la Uricani este un teren foarte bun de joc. Ce sa mai spun de cel din Copou, paralel cu sinteticul? Udat putin inainte, si cel de la Letcani facea fata fara niciun fel de probleme. In fine, ideea e ca solutii se gasesc cu duiumul daca vrei sa faci o treaba ca lumea. Si nu sa te faci ca muncesti, asa cum se intampla in cadrul AJF de foarte mult timp. Munca depusa de cei aflati in fruntea AJF este la fel de veritabila precum suprafata pe care, sambata, de la 18:00, isi vor masura puterile Rapid Dumesti si, atentie, A.S. Unirea 2002 Scanteia.

Aveti mai jos comunicatul emis de AJF Iasi, vineri dupa-amiaza:

Avand in vedere faptul ca A.S. Venus Butea a hotarat sa nu participe la finala Cupei Romaniei “Timisoreana” editia 2015-2016 faza judeteana, Comitetul de Urgenta al A.J.F. Iasi a hotarat inlocuirea echipei A.S. Venus Butea cu adversara acesteia din semifinale A.S. Unirea 2002 Scanteia.

In consecinta finala Cupei Romaniei “Timisoreana” editia 2015-2016 faza judeteana se va disputa sambata, 13.06.2015 ora 18:00, pe terenul prof “Mircea Andrioaie” intre echipele

Ce frumos suna Comitetul de Urgenta al AJF Iasi, nu?

In fapt, domnul Boca i-o fi strans pe d-alde nea Mitica Paraschiv si ceilalti de pe terasa Casa Vanatorului si le-o fi transmis: ce plm facem? Ne-am trezit fara finala.

Cum e posibil asa ceva? Nea Vasile de la Tomesti pregateste din aprilie playlistul. Hai sa ii gasim un adversar Dumestiului. Eventual, unul pe care sa il bata si mai rau decat ar face-o la masa verde. Am o idee, zise unul din ei: Scanteia!

De ce nu s-a tras la sorti dintre toate participantele? Aveau si echipa arbitrilor sansa lor. Eventual, puteam vedea o finala cu Baban jucand si arbitrand in acelasi timp. Sau orice alt arbitru inscris in echipa “Arbitrii”. Chiar nu am idee cine joaca pe acolo 🙂

Acum ce se intampla? Daca pierde Dumestiul pe teren, va lua Cupa relaxa la masa verde?

Sau varianta doua: ajungem la TAS. =)))

Si cum aceasta grosolanie nu putea fi comisa decat cu ajutorul unei alte echipe, Scanteia, una din semifinaliste, s-a declarat incantata de a disputa finala cu Rapid Dumesti. Pentru ca noi suntem o natie care ne scaldam in decizii luate cu jumatati de masura si nu avem curajul de a pune piciorul in prag niciodata. Dar niciodata! Cum naiba sa pui Dumestiul sa joace impotriva Unirii Scanteia? Pe bune acum? Unde scrie in regulament ca se poate face asa ceva?

Si daca scrie asa ceva in regulament (nu cel inventat de domnul Sorin Boca intr-o zi de vineri, 12 iunie), atunci regulamentul este prost… conceput.

In semn de respect pentru fotbal, cel care se joaca pe IARBA, si nu pe plastic, dublat de o puternica senzatie de voma in urma deciziei luate de diriguitorii fotbalului iesean, subsemnatul nu va fi prezent, maine, la aceasta gogomanie marca AJF Iasi.

Domnule Boca, sincer acum, cu tot respectul pe care vi-l port (desi poate ca acest articol nu reprezinta tocmai cea mai solida dovada in aceasta directie), ce naiba ati facut inainte de a programa finala Cupei Romaniei pe teren sintetic? Ati fumat IARBA si ne-am ales cu o finala halucinanta intre Dumesti si Scanteia. Alta explicatie nu gasesc.

Si doua sugestii muzicale pentru nea Vasile de la Tomesti:

vs

About Ciurbesti Asociatia Sportiva