Cupa Romaniei – jud. Vaslui: FC 2007 Girceni campioana la penalty-uri!

Terenul II de langa Stadionul Muncipal din Vaslui a gazduit finala Cupei Romaniei – faza judeteana, competitie organizata de AJF Vaslui. In finala s-au intalnit cele mai titrate echipe ale judetului, aflate inca in activitate. FC 2007 Girceni are o vitrina plina de trofee la sediul primariei din comuna, in timp ce Suletea se afla in postura castigatoarei en-titre a Cupei, aceasta avand la randu-i mai multe trofee castigate la nivel judetean.

Fotbalul nu a fost de cea mai buna calitate, insa ambele echipe au dat totul pe teren, de-a lungul celor 120 de minute disputate. Dupa primele 45 de minute, Suletea avea un avantaj de doua goluri si parea ca va castiga trofeul, insa Girceniul a revenit in repriza secunda, unul din goluri fiind dintr-un voleu superb de la 18 m, sub transversala.

S-a intrat la egalitate in reprizele de prelungire, iar singurul lucru de remarcat a fost eliminarea unui jucator de la FC 2007 Girceni, pentru cumul de cartonase galbene.

La penalty-uri, plusul de experienta a celor de la FC 2007 Girceni a fost decisiv, acestia reusind sa marcheze toate cele 4 lovituri executate, in timp ce Vitis Suletea a ratat doua din cele trei lovituri executate.

About Sakin