Liga 4 Iasi: Care Unire va fi campioana? Ruginoasa sau Mircesti? :)

Dupa o perioada destul de lunga, am zis ca mi-ar prinde bine sa mai vad un meci de Liga 4 Iasi. Fiind in zona, m-am oprit la Unirea Ruginoasa – Olimpia Popricani, unul din cele mai dezechilibrate meciuri ale etapei a 22-a, daca ne gandim ca Ruginoasa era pe locul doi si Popricaniul e in zona retrogradarii.

La Ruginoasa m-am bucurat sa-i revad pe Andrei Dandu, Marian Alexii, Marius Dulcianu, Marius Davidoaia, Andrei Apostol etc., jucatori ce-si puneau ampreanta asupra fotbalului judetean si acum 4-5 ani, cand eram prezent la fiecare etapa. De partea cealalta, la Popricani, il stiam doar pe ”Bento”, cel cu care colaborasem in trecut la AS Magna Holboca, fiind un inchizator de calitate.

Nu s-a pus problema invingatoarei nici o clipa, Ruginoasa impunandu-se cu 7-0, consolidandu-si locul 2 in clasament.

Liderul la zi, este fosta campioana din sezonul 2014-2015, Unirea Mircesti, echipa ce reusise atunci sa puna capat suprematiei celor de la Rapid Dumesti, echipa ce castigase nu stiu cate titluri consecutive :). La Mircesti, din ce am mai vazut pe internet, sunt o alta parte din jucatorii emblematici de acum ceva sezoane, cum ar fi Chelaru, Beceru, Scrab, Valeanu, Carja etc.

O sa fie un final interesant de campionat, in care ambele Uniri au sansa lor la titlu. Pana la meciul direct (etapa a 28-a, meci ce se disputa la Mircesti), Ruginoasa mai are meciuri grele cu Viitorul Harlau (deplasare) si Stejarul Sinesti (acasa), in timp ce Mircestiul are de tras tare în deplasarile de la Steaua Magica, Viitorul Harlau si Viitorul Lungani.

Trecand peste toate astea, mi s-a redeschis pofta pentru fotbalul mic si cred ca o sa particip din ce in ce mai des, pe la meciuri din ligile inferioare din judetele Vaslui si Iasi. 🙂

About Sakin